Vegetarisch rijstsalade

Vegetarisch rijstsalade
Informatie:
Personen: 2

Heb je geen zin om iets warms te gaan eten en heb je ook niet zoveel tijd maakt dan deze heerlijke en gezonde vegetarische salade. Het is niet moeilijk en je kan het ook een dag van te voren maken om het dan mee te nemen naar je werk.

    Ingrediƫnten:
  • - Halve komkommer
  • - 2 kopjes rijst
  • - 2 eieren
  • - Geraspte kaas
  • - Snufje peper en zout
  • - Halve ui
  • - Halve Avocado
Bereiding:

1. Pak een pan met een beetje water en laat het goed doorkoken

2. Doe dan je rijst in de pan en laat het dan 8 minuten koken

3. Roer ondertussen in de pan anders blijft de rijst plakken

4. Snij ondertussen de komkommer, ui en de avocado in kleine stukjes

5. Kook daarna je eieren 6 minuten lang en laat je eieren even afkoelen voor dat je deze gaat gebruiken

6. Als je rijst gaar is giet je het af

7. Laat de rijst even goed afkoelen voor dat je het gaat gebruiken

8. Pak een grote schaal en doe daar je rijst, komkommer, avocado en je eieren in

9. Roer het dan allemaal goed door elkaar

10. Doe er dan als laatst een beetje kaas over en een beetje peper en zout na smaak

11. Je gerecht is klaar.