Hartvormige Wafels

Hartvormige Wafels
Informatie:
Personen: 2

Weet je even niet wat je wilt eten tijdens de lunch probeer dan nu dit wafelrecept. Dit recept is niet moeilijk en je hebt binnen 20 minuten een lekkere lunch klaar. Wil je misschien geen standaard wafel met alleen poedersuiker.Maak dan nu een wafel met slagroom en vers fruit zo dat je een lekker trakatie hebt gemaakt voot je zelf of voor iemand anders.

    Ingrediƫnten:
  • - 300 ml halfvolle melk
  • - 300 gram bloem
  • - Snufje zout
  • - 10 gram bakpoeder
  • - 2 eieren
  • - 50 gram basterdsuiker
  • - 50 gram boter
  • - Garder
  • - Wafelijzer
Bereiding:

1. Zeef je bloem boven een beslagkom samen met het zout.

2. Voeg dan het bakpoeder en de suiker toe en roer 1 voor 1 de eieren door het beslag.

3. Smelt de boter in een pannetje of het midden van je magnetron en voeg dit bij je wafelbeslag.

4. Dan roer je alles goed door elkaar zodat je een gladmengsel krijgt.

5. Voeg dan als laatste de melk toe en roer het tot een gladmengsel.

6. Verwarm dan het wafelijzer en smeer die even in met een beetje boter zodat je wafels niet vast blijven plakken.