Roerei met aardappel

Roerei met aardappel
Informatie:
Personen: 1

Een lekker gerecht voor bij de lunch, goed te combineren met een zelfgemaakte brood. Het is gemakkelijke te maken, iedereen kan het doen.

    Ingrediƫnten:
  • - 2 eieren
  • - 1 kleine ui
  • - Snufje peper, zout en paprikapoeder
  • - Halfvolle melk
  • - 2 middelgrote aardappelen
  • - Boter
Bereiding:

1. Verhit de pan met een klontje boter.

2. Snij dan de aardappelen en ui in kleine stukjes.

3. De pan is goed warm doe dan de stukje aardappelen in de pan en bak ze tot dat ze goudbruin zijn.

4. Voeg daarna de ui toe en bak de ui een paar minuten mee.

5. Klop ondertussen de eieren in een schaaltje voeg dan 3 scheutjes melk toe. Maak de eieren nog op smaak met een beetje peper, zout en paprikapoeder. Voeg de eieren toe aan het aardappel mengsel en roer het goed door elkaar.

6. Blijf goed in de pan roeren .

7. Zijn de eieren ook goed gaar dan kan je het gaan serveren.