Tortilla Taart Met Kidneybonen & Mais

Heb je zin in een hartige taart. Maak dan nu deze tortilla taart. Het is heel eenvoudig om te maken en lekker snel klaar. deze hartige taart is ook lekker om koud te eten
- - 2 blikjes mais
- - 2 blikjes kidneybonen
- - 1 pak grote tortilla wraps
- - Chilisaus
- - Een pakje kruidenkaas
- - Gerapte kaas
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan
3. Maak dan de blikjes mais en kindeybeans open en doe dit in de pan
4. Roer het dan goed door elkaar
5. Laat het 5 minuten door warmen
6. Voeg dan een paar scheutje chilisaus door de groente
7. Proef ondertussen of de mais en kindeybeans goed warm en goed op smaak zijn
8. Zet daarna de plaat uit
9. Pak dan nu een springvorm en leg daar een bakpapier in
10. Knip het bakpapier rond zodat het goed in de springvorm past
11. Smeer dan de randen en bodem goed in met boter of olie
12. Leg nu een tortilla wrap in de springvorm en smeer die in met kruidenkaas
13. Leg daarna het mais mengsel op de tortilla en verdeel het goed
14. Dit doe je elke keer tot dat je tortilla’s op zijn
15. Als je dat hebt gedaan heb je als goed is een tortilla taart
16. doe als laatste wat geraspte kaas op de boven kant van je taart
17. Stop nu de tortilla taart op een plaat in de midden van de oven en bak de taart nog 15 minuten zodat de gerapte kaas smelt
18. Als de tortilla taart klaar is maak je de randjes goed los met een mes en maak dan de springvorm open
19. Pas wel op dat de springvorm heet is
20. Pak dan even een oven handschoen. Nu kan je de tortilla taart eten
21. Eet makkelijk
22.
23. Eetsmakkelijk.