Cake gerechten

Chocolade cupcake met vanille boter crème
Personen: 12

Heb je een feestje die je thuis viert met je gezin en wil je daarom iets lekkers maken? Maak dan nu deze heerlijke chocolade cupcake met vanille boter crème. Het is een leuke traktatie voor bijv. Een kinderfeestje of om te trakteren op school.

Ronde chocolade cake met caramel
Personen: 6

Ben je een echte chocolade liefhebber probeer dan nu dit chocolade cake recept met caramel. Binnen 30 minuten heb je een lekkere cake gemaakt.

Kleine vanille cakejes
Personen: 10

Heb je zin in een lekkere vanille cakeje probeer dan nu dit recept. Dit recept is niet moeilijk te maken maar wel erg lekker. Binnen 25 minuten heb je 10 heerlijke cakejes gemaakt om aan je visite te geven of om het lekker zelf op te eten.

Vanille -chocolade tulbandcake
Personen: 8

Vind je het leuk om te bakken probeer dan nu deze tulband cake recept. Dit recept is niet moeilijk om te maken en erg lekker. Als je tulband cake kaar is kan je de cake ook versieren met glazuur en stukjes chocolade. Heel veel bakplezier.

Appelcake
Personen: 8

Heb je een keer zin in iets anders dan een koekje in het weekend maak dan nu deze appelcake. Deze cake is niet moeilijk om te maken maar wel erg lekker. Hou je zelf erg van noten kun je dat ook toevoegen aan het beslag van je cake voor een extra bite. Veel bak plezier.