unieke gerechten logo

Pasta met rode saus en groente

 Bereiding

2 tot 3 personen

Kook de pasta 8 -10 minuten.

Zet een pan met water aan de kook. Laat de pasta koken op hoog vuur.Voeg tijdens het koken nog een snufje zout toe.Snij ondertussen de groente ( courgette, knoflook, bosui, en ui in kleine blokjes).Zet ondertussen een koekenpan op het vuur met een scheutje olie of boter. Laat de boter of olie goed op temperatuur komen voor je gaat bakken.Als de pan goed warm is voeg dan de groente toe en laat het een paar minuten goed doorbakken.De pasta is klaar als die 8-10 minuten gekookt is. Voeg de pasta bij de groente roer het lekker door elkaar.  Laat de groente met de pasta nog een paar minuten in de pan doorwarmen. Je pasta is klaar en je kunt het nog serveren met een beetje kaas en Italiaanse kruiden voor een extra smaak.

Voeg evt. een salade toe.

 

Bekijk hoe je een lekkere tomaten saus maakt

ingrediënten

200 gr pasta

2 bosuien

1 ui

2 teentje knoflook

1 courgette

1 EL Italiaanse kruiden

2 EL geraspte kaas

2 EL tomatenpuree