10 nieuwe recepten

Chocolade cupcake met vanille boter crème

Heb je een feestje die je thuis viert met je gezin en wil je daarom iets lekkers maken? Maak dan nu deze heerlijke chocolade cupcake met vanille boter crème. Het is een leuke traktatie voor bijv. Een kinderfeestje of om te trakteren op school.

Broodje hamburger met ui & kaas

Heb je zin in een lekker hamburger probeer dan nu dit recept.

Frikandellen salade

Wil je een lekkere lunch probeer dan nu dit recept. Het is een makkelijk recept maar o zo lekker. Je bent al in 15 minuten klaar om dit lekkere gerecht te maken. Probeer het nu.

Kleine bananen soezen

Vind je het leuk om even in de keuken te staan om iets lekkers te maken. Probeer dan nu dit bananen soezen recept. Dit recept is vooral lekker om te maken voor je visite en voor in het weekend.

Lasagne met courgette & kip

Ben jij een echte lasagne liefhebber probeer dan nu dit recept. Het is niet moeilijk om te maken maar o zo lekker. Probeer het nu.

gebakken banaan

Weet je geen toetje voor na de barbecue probeer dan nu dit recept. Het is heel simpel om te maken maar smaakt erg goed.

Nacho schotel

Heb je zin om Mexicaans te eten probeer dan nu dit recept. Het is niet moeilijk om te maken maar erg lekker. Wil je andere groentes toevoegen dan kan dat natuurlijk ook.

Kip kerrie met rijst & sperziebonen

Ben jij een echte rijst liefhebber probeer dan nu dit kipkerrie gerecht. Het is niet moeilijk om te maken en smaak erg lekker. Hou je van een beetje pittige smaak in je kipkerrie voeg er dan wat meer peper toe en een beetje sambal voor een wat pittige smaak.

Koude pastasalade met komkommer & kaas

Heb je geen zin om lang in de keuken te staan op zo’n warme dag. Probeer dan nu deze lekkere koude pastasalade. Deze koude pastasalade is makkelijk om te maken en je bent snel klaar. Een voordeel van deze pastasalade is je kan het ook een dag van te voren maken.

Broccoli schotel met krieltjes en spekjes

Heb je een keer zin in iets anders dan een gekookte aardappel. Probeer nu dan deze lekker ovenschotel. In 30 minuten heb je een lekker gerecht op tafel. Wil je deze ovenschotel het liefst vegetarische eten dan kan natuurlijk ook haal dan de spekjes uit het recept en voeg bijv. champignons toe of een andere soort groente.