10 nieuwe recepten

Koude pastasalade met komkommer & kaas

Heb je geen zin om lang in de keuken te staan op zo’n warme dag. Probeer dan nu deze lekkere koude pastasalade. Deze koude pastasalade is makkelijk om te maken en je bent snel klaar. Een voordeel van deze pastasalade is je kan het ook een dag van te voren maken.

Broccoli schotel met krieltjes en spekjes

Heb je een keer zin in iets anders dan een gekookte aardappel. Probeer nu dan deze lekker ovenschotel. In 30 minuten heb je een lekker gerecht op tafel. Wil je deze ovenschotel het liefst vegetarische eten dan kan natuurlijk ook haal dan de spekjes uit het recept en voeg bijv. champignons toe of een andere soort groente.

Choco chip cookies

Ben je een echte chocolade liefhebber probeer dan nu dit koekjes recept. Dit recept is niet moeilijk om te maken en de koekjes smaken erg lekker. Je proeft dan ook de pure chocolade goed en je koekjes zijn lekker luchtig en krokant.

Ijskoude smoothie met aardbeien en blauwe bes

Het is vandaag lekker weer en warm, waar heb ik dan zin in. Probeer dan nu deze ijskoude smoothie met aardbeien en blauwe bessen recept. Dit recept is lekker en fris te gelijke tijd. Probeer het nu.

Kipsaté

Is het vandaag lekker weer dan is het weer tijd om lekker te gaan barbecueën. Probeer dan nu dit kipsaté recept. Het is niet moeilijk om te maken en erg lekker.

Havermout Smoothie Banaan En Cacao

Zit je na te denken wat zou ik nu eens nemen als een lekker tussendoortje probeer dan nu dit smoothie recept. Het is een lekkere smoothie en je zult daarna niet veel trek meer hebben.

Ronde chocolade cake met caramel

Ben je een echte chocolade liefhebber probeer dan nu dit chocolade cake recept met caramel. Binnen 30 minuten heb je een lekkere cake gemaakt.

Courgette soep

Ben je een echte soepliefhebber, probeer dan nu deze lekker pittige courgette soep. Hou je niet zo van een pittige soep laat dan de chilipoeder weg en voeg dan milde paprikapoeder toe. Dit smaakt ook erg lekker. Succes met het maken van dit recept.

Hartvormige Wafels

Weet je even niet wat je wilt eten tijdens de lunch probeer dan nu dit wafelrecept. Dit recept is niet moeilijk en je hebt binnen 20 minuten een lekkere lunch klaar. Wil je misschien geen standaard wafel met alleen poedersuiker.Maak dan nu een wafel met slagroom en vers fruit zo dat je een lekker trakatie hebt gemaakt voot je zelf of voor iemand anders.

Pannenkoeken

Wil je een keer iets anders dan een boterham bij de lunch probeer dan nu dit pannenkoeken recept. Het is heel makkelijk te maken en je hebt weinig ingredienten nodig.